Ved at benytte en af installatørerne fra denne hjemmeside kan du være sikker på, at din installation bliver udført af en kvalificeret fagmand.

Når du vælger en REN1ERGI-installatør med biovarmeerfaring, er du desuden sikret, at han er godkendt under KSO-ordningen.

REN1ERGIs installatører er samtidig dækket ind af TEKNIQs Garantiordning. TEKNIQ har skabt garantiordningen for at sikre, at en forbruger kan klage over arbejde udført af et medlem til Ankenævnet for Tekniske Installationer.
Find din lokale REN1ERGI-installatør her.

Godkendte kedler
Ved både køb, salg og installation af nye og brugte biovarmeanlæg skal der i dag medfølge en prøvningsattest. Attesten er et bevis på, at det pågældende fyr opfylder de særlige emissionskrav. På miljøministeriets hjemmeside kan du finde en liste over udstedte prøvningsattester. Se listen her

Teknologisk Institut har udarbejdet en liste over biobrændselsanlæg. På listen fremgår fyrets nyttevirkning samt hvilken type brændsel, det bruger.

Det er en frivillig liste, så ikke alle anlæg med en prøvningsattest er med på listen. På listen står et tal for fyrets nyttevirkning. Her kan man sammenligne effektiviteten af de forskellige fyr.

Bemærk at der kan være stor forskel. Hvis et fyr har en nyttevirkning på 80 procent og et andet en nyttevirkning på 90 procent, betyder det, at fyret med nyttevirkningen på 80 procent bruger 10 procent mere brændsel om året end det andet. Se listen her.

Se også listen over Svanemærkede brændeovne her.
(Skriv brændeovn i søgetekstfeltet og klik på søg)